ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ 50% έκπτωση

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Δικτύωση, πρότυπο κέντρο πληροφορικής στο νομό Ημαθίας, αναγνωρισμένο από το Υπουργείο Δια Βίου Μάθησης & Θρησκευμάτων, με την έναρξη του νέου έτους προσφέρει όλα τα εκπαιδευτικά προγράμματα σπουδών με έκπτωση 50%.

  •  Photoshop – Ψηφιακή επεξεργασία εικόνας

Το Photoshop είναι πρόγραμμα επεξεργασίας ψηφιακής φωτογραφίας. Το σεμινάριο απευθύνεται σε φωτογράφους, γραφίστες, μακετίστες και γενικά σε όσους ασχολούνται με την επεξεργασία εικόνας καθώς επίσης και σε αυτούς που θέλουν απλά να επεξεργαστούν τις προσωπικές φωτογραφίες τους πέρα της επαγγελματικής χρήσης.

  •  AutoCad 2D & 3D – σχεδιαστικό πρόγραμμα

Το AutoCAD είναι μια από τις πιο διαδεδομένες εφαρμογές γενικής σχεδίασης που χρησιμοποιείται παγκοσμίως από αρχιτέκτονες, διακοσμητές, σχεδιαστές, μηχανολόγους, ηλεκτρολόγους, πολιτικούς μηχανικούς, τοπογράφους, και γενικότερα για όλους όσους θέλουν να κάνουν ψηφιακή σχεδίαση σχεδίων με υψηλή ακρίβεια.

  •  3D Studio Max – Τρισδιάστατη αναπαράσταση εικόνων

Το 3D studio Max είναι το κορυφαίο πρόγραμμα δημιουργίας φωτορεαλισμού. Είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για μηχανικούς, αρχιτέκτονες, τοπογράφους, ναυπηγούς, σχεδιαστές, πολιτικούς μηχανικούς και διακοσμητές που επιθυμούν μια ολοκληρωμένη και ανταγωνιστική παρουσίαση.

  •  Joomla! – Σχεδιασμός ιστοσελίδων

Το Joomla! είναι μια εφαρμογή που τη χαρακτηρίζει η ευελιξία και το φιλικό της περιβάλλον, η οποία μας δίνει τη δυνατότητα να δημοσιεύσουμε στο Internet από μια απλή προσωπική Ιστοσελίδα έως έναν ολόκληρο επαγγελματικού επιπέδου Ιστότοπο.

  •  Illustrator – Γραφιστική

Αν η Γραφιστική είναι το επάγγελμα που θέλετε να ακολουθήσετε ή ακόμη και αν είστε ήδη επαγγελματίας Γραφίστας, το Adobe Illustrator θα σας δώσει τα κατάλληλα εφόδια για να πετύχετε και να δημιουργήσετε άμεσα, αποδοτικά και γρήγορα οτιδήποτε επιθυμείτε.

Η προσφορά ισχύει μέχρι και 15/02/2016

Για περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα και τις πιστοποιήσεις που προσφέρει το κέντρο μας τηλεφωνήστε μας ή επισκεφτείτε τις εγκαταστάσεις μας.

Πληροφορίες – Εγγραφές
Καθημερινά 10:00–14:00 και 17:00 – 21:00
Τηλέφωνο: 23310 22335
Εδέσσης 21 – Βέροια
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. – www.dictiosi.gr