Καλοκαιρινές Προσφορές Εκπαίδευσης

Αυτό το καλοκαίρι συνδυάστε τις διακοπές και τον ελεύθερο σας χρόνο με την εκπαίδευση στη Δικτύωση, πρότυπο κέντρο πληροφορικής στο νομό Ημαθίας. Όπως κάθε καλοκαίρι έτσι και φέτος σας προσφέρει μοναδικές προσφορές εκπαίδευσης.

Αποκτήστε κι εσείς γνώσεις και δεξιότητες επαγγελματικού επιπέδου.

Κατασκευή Ιστοσελίδων - Joomla! + Photoshop
Το Joomla! είναι μια εφαρμογή που τη χαρακτηρίζει η ευελιξία και το φιλικό της περιβάλλον, η οποία μας δίνει τη δυνατότητα να δημοσιεύσουμε στο Internet από μια απλή προσωπική Ιστοσελίδα έως έναν ολόκληρο επαγγελματικού επιπέδου Ιστότοπο. Οι δυνατότητες επέκτασής του είναι πρακτικά απεριόριστες. Το Joomla! είναι λογισμικό ανοικτού κώδικα, που σημαίνει ότι η χρήση του είναι απολύτως δωρεάν και χωρίς την ανάγκη αγοράς αδειών χρήσης.
Το Photoshop είναι πρόγραμμα επεξεργασίας ψηφιακής φωτογραφίας. Θα σας δώσει τη δυνατότητα να επεξεργαστείτε φωτογραφίες, να βελτιώσετε τις ατέλειες καθώς επίσης και να δημιουργήσετε εκ του μηδενός πρωτότυπες μακέτες και φυσικά το καλύτερο, οπτικά, αποτέλεσμα στις ιστοσελίδες σας.

Γιατί Joomla;
Joomla γιατί είναι από τα πιο διαδεδομένα και ευρέως χρησιμοποιούμενα εργαλεία κατασκευής ιστοσελίδων.

Γιατί Photoshop;
Το Photoshop είναι το πιο δημοφιλές και αξιόπιστο πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας παγκοσμίως.

Σχέδιο - AutoCad 2D & 3D
Το AutoCAD είναι μια από τις πιο διαδεδομένες εφαρμογές γενικής σχεδίασης που χρησιμοποιείται παγκοσμίως από αρχιτέκτονες, διακοσμητές, σχεδιαστές, μηχανολόγους, ηλεκτρολόγους, πολιτικούς μηχανικούς, τοπογράφους, και γενικότερα για όλους όσους θέλουν να κάνουν ψηφιακή σχεδίαση σχεδίων με υψηλή ακρίβεια. Ο χειρισμός της εφαρμογής επιτρέπει τόσο τη σχεδίαση σε δύο διαστάσεις για τη δημιουργία τεχνικών σχεδίων, όσο και τη σχεδίαση σε τρεις διαστάσεις για την επεξεργασία εικονικών μοντέλων. Η γνώση χειρισμού της εφαρμογής AutoCAD θεωρείται σημαντικό εφόδιο σε όποιον ασχολείται με το τεχνικό σχέδιο, ακόμα και χρήστες άλλων εφαρμογών.

Γιατί AutoCad;
AutoCad γιατί είναι το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα εφαρμογής που άλλαξε ριζικά τον τρόπο που λειτουργούν οι κλάδοι που στηρίζονται στη δημιουργία σχεδίων.

Εμπορική Διαχείριση και Γενική λογιστική - SoftOne (ERP)
Τα ολοκληρωμένα συστήματα Διαχείρισης Επιχειρησιακών Πόρων (Enterprise Resource Planning Systems) ενοποιούν όλες τις επιχειρησιακές δραστηριότητες όπως είναι η Εμπορική Διαχείριση (Παραγγελιοληψία, Πωλήσεις, Τιμολόγηση κλπ), η χρηματοοικονομική Διαχείριση (Γενική – Αναλυτική λογιστική, Διαχείριση Προσωπικού & Μισθοδοσία κλπ) καθώς και άλλες δραστηριότητες. Ένα ERP σύστημα απλοποιεί πλήθος πολύπλοκων εργασιών διαχείρισης και ταυτόχρονα εξασφαλίζει μοναδική ταχύτητα στην οργάνωση και τη λειτουργία των επιχειρήσεων.

Γιατί SoftOne;
Η SoftOne έχει αποκτήσει πλέον ισχυρή παρουσία στη Ελλάδα αλλά και σε διεθνές επίπεδο καλύπτοντας πλήρως της ανάγκες των επιχειρήσεων.

Γιατί στη Δικτύωση;
Γιατί η Δικτύωση εδώ και 19 χρόνια δραστηριοποιείται δυναμικά στο τομέα της πληροφορικής και των νέων τεχνολογιών προσφέροντας εκπαιδεύσεις επαγγελματικού επιπέδου και πιστοποιήσεις από του μεγαλύτερους φορείς (Microsoft, ECDL, Adobe, Autodesk, Infotest). Οι εκπαιδεύσεις υλοποιούνται από καταρτισμένους καθηγητές του κλάδου, καθώς υπάρχει κ η δυνατότητα μεικτής εκπαίδευσης με τη χρήση οπτικοακουστικού υλικού.

Σε κάθε νέο σπουδαστή παρέχονται:

  • Στυλό, φύλλα σημειώσεων, ασκησιολόγιο.
  • Απεριόριστη πρακτική άσκηση στους εργαστηριακούς χώρους.

Πληροφορίες – Εγγραφές
Καθημερινά: 10:00 – 14:00 & Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή: 17:30 – 20:30
Τηλέφωνο: 23310 22335
Εδέσσης 21 – Βέροια