Σεμινάριο Joomla!

Η χρησιμοποίηση του διαδικτύου για την παρουσίαση εταιρειών, οργανισμών και ιδιωτών, κυρίως με τη χρήση ιστοσελίδων έχει ανοίξει μια αγορά εργασίας με αντικείμενο την κατασκευή και συντήρηση των ιστοσελίδων αυτών.

Η Δικτύωση, πρότυπο κέντρο πληροφορικής, δίνει τη δυνατότητα εκπαίδευσης αλλά κ πιστοποίησης σε όσους επιθυμούν να ασχοληθούν με τη δημιουργία δυναμικών ιστοσελίδων αποκτώντας τόσο τις θεωρητικές αλλά και πρακτικές γνώσεις για τη δημιουργία, το σχεδιασμό και τη συντήρηση διαδικτυακών ιστοτόπων μέσω του γνωστού CMS Joomla!.

Για το σεμινάριο δεν απαιτείται εμπειρία ή γνώσεις σχετικά με τη δημιουργία ιστοσελίδων ή προγραμματισμό. Απευθύνεται σε ελεύθερους επαγγελματίες, ιδιώτες, φοιτητές, σε επιχειρήσεις που θέλουν με χαμηλό κόστος να δημιουργήσουν το εταιρικό τους site καθώς και σε άτομα που να εξελίξουν τις γνώσεις τους στο Web Design.

Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου ο σπουδαστής θα μπορεί:

  • Να δημιουργεί και να σχεδιάζει ιστοσελίδες
  • Να δημιουργεί άρθρα, μενού κατηγορίες
  • Να διαχειρίζεται τα modules και τα plugins του joomla!
  • Να γνωρίζει σχετικά με το web hosting
  • Να είναι σε θέση να συντηρεί τις ιστοσελίδες του

 

Το σεμινάριο διαφέρει από τα αντίστοιχα σεμινάρια διότι η εκπαίδευση δε περιορίζεται μόνο σε στο θεωρητικό κομμάτι απλά. Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης οι σπουδαστές θα αναλάβουν και τη δημιουργία ενός project – προσωπικό site έτσι ώστε όλες οι θεωρητικές γνώσεις να μετατρέπονται σε συνθήκες υλοποίησης ενός πραγματικού έργου δημιουργίας ενός ιστότοπου, από την έναρξη της σχεδίασης μέχρι τη δημοσίευσή του στο Internet.

Η ολοκλήρωση του σεμιναρίου δίνει τη δυνατότητα σε κάθε υποψήφιο σπουδαστή να πιστοποιήσει τις γνώσεις του αποκτώντας το πιστοποιητικό Certified Joomla specialist

Πληροφορίες – Εγγραφές
Καθημερινά 10:00–14:00 και 17:00 – 21:00
Τηλέφωνο: 23310 22335
Εδέσσης 21 – Βέροια
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.r - www.dictiosi.gr

Υπ. Σπουδών
Μαρκόπουλος Πρόδρομος