ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ Α' ΕΠΙΠΕΔΟΥ Τ.Π.Ε.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση», οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί, μόνιμοι καθώς και οι εν ενεργεία αναπληρωτές, έχουν τη δυνατότητα από τις 29/01/2015 να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα πιστοποίησης Α’ επιπέδου Τ.Π.Ε. που θα υλοποιηθεί στο διάστημα Φεβρουαρίου – Απριλίου 2015.
 
Η Δικτύωση, πρότυπο κέντρο πληροφορικής στο νομό Ημαθίας, δίνει τη δυνατότητα εκπαίδευσης και προετοιμασίας για την πιστοποίηση Α’ επιπέδου Τ.Π.Ε. σε όλους τους ενδιαφερόμενους εκπαιδευτικούς. 
 
Η εκπαίδευση προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί σε ταχύρυθμα τμήματα 6-8 ατόμων με καθηγητή και θα αφορά την κάλυψη της ύλης των ενοτήτων:
• Βασικές δεξιότητες στις τεχνολογίες της πληροφορίας και της επικοινωνίας
• Επεξεργασία κειμένου
• Υπολογιστικά Φύλλα
• Διαχείριση πληροφοριών και επικοινωνίες
• Λογισμικό Παρουσιάσεων
 
Η προετοιμασία περιλαμβάνει δωρεάν πρόσβαση σε ηλεκτρονικές βιβλιοθήκες και ασκήσεις καθώς επίσης και ειδικά τεστ προετοιμασίας για την πιστοποίηση.
Ντοσιέ, φύλλα σημειώσεων, στυλό σε κάθε εκπαιδευόμενο.
 
Πληροφορίες – Εγγραφές 
Καθημερινά 10:00–14:00 και 17:00 – 21:00
Τηλέφωνο: 23310 22335
Εδέσσης 21 – Βέροια
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  – www.dictiosi.gr
 
Υπ. Σπουδών 
Μαρκόπουλος Πρόδρομος